Na het welbekende coronaseizoen is Dames 1 alweer even in voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022.

Heel fijn om weer met elkaar te trainen en de oefenwedstrijden te spelen. Ten opzichte van vorig seizoen is er wel het één en ander veranderd.

We hebben afscheid moeten nemen van Nadine Everaert, Raquel Farias Luna en Quincy Pronk. Meiden bedankt voor alle inzet en veel succes in de toekomst.

Daar tegenover staat de komst van Marjolein Pronk uit dames 2 van Kalinko. Marjolein is als spelverdeelster toegevoegd aan het team. Daarnaast willen we vanuit de vereniging Pascale Battem en Mae Stork de kans geven om aan te sluiten bij het team. Zij zullen per toerbeurt vanuit Dames 2 in Dames 1 gaan spelen. Pascale komt uit meisjes A en Mae uit meisjes B. Tenslotte is Alinda Dersjant ook bij ons aangesloten! Na een periode van studie in Amerika, is ze weer terug in Nederland en we zijn heel blij dat ze bij ons haar volleybalkennis en -kunde zal gaan tonen.

Minstens net zo blij zijn we dat gebleven zijn: Marit Boom (stapt over naar de passer/loper positie), Lisan Cosman, Rianne van der Stelt (stapt over naar diagonaal positie), Kirsten Moll, Sharon Vis, Iris Verheul, Sanne van Rijn, Larissa Masselink en Lisa van der Gevel.

De pijntjes en blessures zijn ook dit jaar weer in de goede handen van Ron van Nijhof, terwijl het trainen en coachen blijft bij André van Leeuwen.

Met de toekomst zit het ook wel goed bij Kalinko want achter dames 1 heeft Dames 2 een mooie verjonging doorgemaakt en lopen er prima talenten rond, die niet kunnen wachten ook hun kunsten te laten zien bij Dames 1. Bart Cramer en Thijs van Ham zullen dit team begeleiden, terwijl het vlaggenschip van de meisjes onder de deskundige leiding blijft van Lars Daniels. Veel B en C meisjes zullen daar de nodige stappen gaan maken!

Ook sponsor AJ Sports zal ik ook dit jaar weer voor de mooie kleding zorgen. Zie hiervoor de website www.ajsports.nl

Dames 1 is nu volop in voorbereiding met trainen, oefenwedstrijden en teamweekend.

Op zaterdag 11 september starten we met de bekerwedstrijd tegen Merkala Zaanstad D1 in Sporthal Houtrust om 14:30 uur.

Op 18 september gaat de competitie los tegen Protos D1. Ook weer in Houtrust om 14:30 uur.

We kijken er naar uit, hopelijk u ook!!

 

André