Woensdag 21 september is iedereen welkom die mee wil helpen bij de opbouw van de kantine in Houtrust

Na verschillende oproepen voor helpende handjes voor het opzetten van de kantine, ziet er nu veel schot in. De gemeente stuurt ons binnenkort een huurovereenkomst en als die getekend is, is de kantine officieel van Kalinko! YES!

De kantineruimte is nu nog heel leeg en ongezellig, dus er moet veel gebeuren om daar een goed functionerende kantine van te maken.
Dat is de reden dat we aanstaande woensdagavond, 21 september, met een aantal enthousiaste leden bij elkaar komen om te brainstormen. Waar moeten we rekening mee houden bij het opzetten van een kantine? Hoeveel budget moeten wij reserveren? Hoe gaan we de kantine inrichten? Dat zijn allemaal vragen die woensdag aan bod gaan komen.

Zoals we net al omschreven, zijn er al een aantal leden die aangeboden hebben te helpen bij het opzetten van de kantine. Wil jij ook graag helpen, maar heb je je nog niet bij ons gemeld? Geen probleem! Wij kunnen alle hulp heel goed gebruiken! Je bent aanstaande woensdag 21 september om 20.00 uur van harte welkom in Houtrust.
Wij ontvangen iedereen om 20.00 uur in de kantine van Houtrust. Daarna zullen we ons verplaatsen naar een ander zaaltje in Houtrust.

Tot snel in de hal!

Namens het bestuur,
Aletta, Ard, Iris, Frank & Rafke