Sponsormogelijkheden

Om zowel sportief als financieel aan de doelstellingen te kunnen blijven voldoen is Kalinko altijd op zoek naar nieuwe partners die een samenwerking willen aangaan. Kalinko wil samen bouwen aan een sportklimaat waarin de sporters kunnen presteren en de partner gezien zal worden in de hele regio.

Wilt u met uw onderneming de vereniging steunen dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor:

  1. Wedstrijdbalsponsoring

Tegen een bescheiden prijs is het mogelijk uw naam te verbinden aan de wedstrijdbal bij een thuiswedstrijd van Kalinko Heren en/of Dames 1. Rechts-bovenaan de homepage van Kalinko.nl zal het logo van uw bedrijf vervolgens te zien zijn tot de volgende thuiswedstrijd.

  1. Beachflags

Op wedstrijddagen van Heren 1 en Dames 1 zullen er beachflags met reclame-uitingen in sporthal Houtrust te vinden zijn. Dit dynamische alternatief op statische boardingpanelen zorgt voor een leuke aankleding van de hal met uw bedrijfslogo.

  1. Teamsponsor

Dit betreft een pakket voor sponsoring van een senioren- of jeugdteam (m.u.v. Heren 1 en Dames 1). Het team zal worden voorzien van een Kalinko-tenue (shirt en broekje) met reclame-uitingen op het shirt. Hierbij zijn er eventueel aanvullende mogelijkheden (exposure op de drukbezochte website, reclamevlaggen (beachflags) en/of additionele kleding).

  1. Hoofdsponsor

Hierbij hoort een naamverbintenis voor minimaal één van de prestatieteams (Dames 1, Heren 1, Jongens A1, Meisjes A1). Dit houdt in dat de naam van dit team officieel aangepast zal worden bij de bond en dus ook zo getoond wordt in alle overzichten en in de media, maar ook op de clubtenues, trainingspakken, tassen en zullen er reclamevlaggen (beachflags) geproduceerd worden. Het hoofdsponsorschap betreft een pakket voor 2 of 3 jaar. Voorbeeld: ‘ABC Logistics/Kalinko Dames 1’.

  1. Projectsponsoring

Het sponsoren van activiteiten binnen Kalinko. Denk hierbij aan: jeugdkamp, beachvolleybaltoernooi, oliebollentoernooi, etc..

  1. Sponsoring op maat

In overleg met de sponsorcommissie zijn er diverse maatwerkmogelijkheden. Te denken valt er aan promotionele acties op social media, tijdens speciale evenementen of andere reclame-uitingen, welke niet eerder zijn genoemd. Heeft u leuke ideeën? Stuur ons een e-mail, wij staan overal voor open!.

  1. Nieuw: Club van 50!

Vanaf 2019 starten we binnen Kalinko met een Club van 50. Dit zijn leden, ouders, toeschouwers, sponsoren… ofwel iedereen die Kalinko een warm hart toedraagt en daar een extra-tje voor over heeft.

Tijdens de thuiswedstrijden van Kalinko Dames 1 en Kalinko Heren 1 zal je een ereplekje krijgen en word je voorzien van een heerlijke warme snack. Extra leuk om zo met elkaar te kijken naar leuke wedstrijden in Houtrust. Verdere informatie volgt. Vanaf €50 per seizoen ben je lid van Kalinko’s Club van 50!

Op zaterdag 12 januari rond 16:15 uur stellen we de eerste leden van Kalinko’s Club van 50 aan jullie voor!

Wil jij Kalinko steunen via de Kalinko’s Club van 50 of weet je iemand die daar zeker belangstelling voor heeft….neem snel contact op met de sponsorcommissie.

 

Contact:        sponsoring@kalinko.nl                         

Danique Geurst
Kirsten Moll
Iris Verheul

 

 

 

 

 

 

 

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden