Samenwerking Kalinko met de fysiotherapeuten van M&O

Sinds 2015 speelt sportfysiotherapeut Laura de Jong van M&O fysiotherapie een actieve rol bij Kalinko. Met gerichte voorlichting aan trainers is zij als sportfysiotherapeut aan de slag met het voorkomen van mogelijke blessures. Daarnaast kan je bij haar snel terecht als je een blessure hebt. Door regelmatige aanwezigheid bij trainingen en wedstrijden kan zij ook persoonlijke adviezen geven aan spelers en kleine blessures direct behandelen. Kalinko kan hiermee volleybal op een veilige manier aanbieden.

Laura speelt zelf al sinds haar jeugd volleybal. De samenwerking tussen M&O fysiotherapie en Kalinko is belangrijk in het kader van de opzet van de Kalinko volleybal prestatielijn. Maar ook met het groter worden van de vereniging is aandacht voor ‘gezond sporten’ belangrijk. Door meer en intensiever volleybal aan te bieden gaan de prestaties omhoog, maar het vergroot ook de kans op blessures.

Heb je een blessure of wil je advies, dan kan je als Kalinkolid bij sportfysio Laura snel terecht. Via fysio@kalinko.nl kan je een afspraak maken voor een onderzoek of bij een blessure.

Op onderstaande avonden is onze fysiotherapeut aanwezig voor vragen of adviezen, op de trainingsavonden in Sporthal Houtrust:

Op onderstaande avonden is onze fysiotherapeut aanwezig voor vragen of adviezen, op de trainingsavonden:

  • donderdag 8 februari 2018 Houtrust

  • dinsdag 20 februari 2018 Morsestraat

  • donderdag 8 maart 2018 in Houtrust

  • dinsdag 20 maart 2018 in Houtrust

  • donderdag 5 april in Houtrust

  • donderdag 19 april in Houtrust


Onze sportfysiotherapeut Laura de Jong

zoeken op de site


SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden