Inmiddels zijn we de coronamaatregelen helemaal zat, maar gelukkig zijn er binnen alle beperkingen ook best wat dingen mogelijk. 

Zo organiseert Kalinko al twee maanden jeugdactiviteiten op het sportpark aan de Laan van Poot 353A.

Dit begon met een bootcamp waar iedereen even lekker kon bewegen. De afgelopen vier weken worden er volleybalvormen aangeboden op het kunstgrasveld. Op de vijf tot zes volleybalveldjes worden er toernooien en king of the court vormpjes georganiseerd. In grote gtalen komen de jeugdleden wekelijks op de buitenactiviteiten af. De organisatie vindt het leuk dat verschillende jeugdtrainers wekelijks aanhaken om te helpen bij de activiteiten. Jeugdleden zijn van harte welkom op de volgende tijden:
09:00 - 10:00 uur: CMV2/3
10:15 - 11:15 uur: CMV4/5 en N6
12:00 - 13:00 uur: Meisjes en Jongens C 
13:00 - 14:00 uur: Meisjes en Jongens B en A
C-, B- en A-leden die zich nog niet hebben aangemeld voor deze trainingen kunnen dat doen via deze link

Recent zijn de regels voor de senioren onder 27 jaar iets versoepeld. Kalinko is daarom vorige week gestart met beweegactiviteiten voor de leden onder de 27 jaar.  Deze trainingen zijn tussen 14:00 en 15:00 uur onder leiding van André van Leeuwen en Ans de Graag op dezelfde locatie bij de atletiekbaan op de Laan van Poot 353A. Interesse? Meld je aan via dit formulier

Ook voor iedereen boven de 27 jaar is er inmiddels meer perspectief. Want op de persconferentie van afgelopen maandag maakten Mark Rutte en Hugo de Jonge ook een kleine versoepeling bekend voor iedereen boven de 27 jaar. Sporten mag nu in groepen van maximaal 4 personen. De sportactiviteiten moeten wel plaatsvinden op een sportaccommodatie. En tijdens het sporten blijft de 1,5 meter afstandsregel voor de senioren van 27 jaar en ouder wel van kracht. Meer informatie op de site van de Nevobo

Nu de regels iets veranderd zijn, wordt er gekeken wat er gedaan kan worden voor iedereen boven de 27 jaar. Denk aan beachvolleybal of een buitenbootcamp in viertallen. Zodra daar meer over bekend is, zullen we dat laten weten.