De jeugd-TC blikt vooruit op het nieuwe seizoen

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

Al enige tijd kunnen we vanwege de coronamaatregelen niet meer binnen volleyballen. Halverwege december waren we voor het laatst in Sporthal Houtrust. Enkele weken later begonnen gelukkig op zaterdag de buitenactiviteiten op het sportpark aan de Laan van Poot.

Inmiddels worden er op zaterdag beachvolleybaltrainingen gegeven aan alle jeugdleden. We zien elkaar weer en er wordt weer gevolleybald. Dat doet ons allemaal goed! Wil jij deelnemen aan de zaterdagtrainingen? Geef je dan op via DEZE link. Voor meer informatie, houd de website van Kalinko in de gaten.

Ondertussen is de jeugd-TC al een enige tijd bezig met het voorbereiden op volgend seizoen. Via de TC-enquête is geïnventariseerd wie er volgend jaar wel en niet doorgaan. Gelukkig wil bijna iedereen volgend seizoen weer bij Kalinko volleyballen. Daar zijn wij erg blij mee! Gezien de leeftijd van sommige jeugdleden, moeten er spelers door naar een andere jeugdgroep of naar de senioren. De jeugd-TC hoopt halverwege juni de concept-teamindelingen online te kunnen zetten.
Het maken van teams is dit keer extra lastig omdat er dit jaar heel weinig in de zaal gevolleybald is. We zijn blij dat veel trainers hun inbreng hebben kunnen geven voor de concept-teamindeling. De jeugd-TC wil nog extra benadrukken dat de indeling die halverwege juni online komt, een CONCEPT teamindeling is die nog kan veranderen tot na de zomervakantie.

Wanneer jij nu al weet dat jij wil gaan stoppen met volleybal, laat dit dan voor 1 juli weten aan de ledenadministratie. Hun e-mailadres is: ledenadministratie@kalinko.nl
Namens diezelfde ledenadministratie een dringend verzoek aan iedereen die nog een mapje met spelerskaarten thuis heeft. Lever deze alsjeblieft in bij Nathan tijdens de beachtrainingen..

De jeugd-TC is nog op zoek naar (assistent)trainers. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Heb je weinig ervaring als trainer, dan kun je je aansluiten bij een meer ervaren trainer. Volgend jaar start er bovendien een trainers begeleidingstraject zodat iedere trainer goed begeleid wordt.

Wanneer je als speler of ouder na deze mail nog vragen hebt, kan je altijd terecht bij de jeugd-TC via jeugd@kalinko.nl,

Wij hopen je voor nu voldoende geïnformeerd te hebben.

Sportieve groet,

Ans de Graag

Interim voorzitter jeugd-TC

Nathan van Adrichem
Administratief coördinator jeugd-TC