Vorige week zaterdag hadden de trainers van CMV4/5 de kinderen beloofd om een keer Heren 1 uit te nodigen.

Toen we Heren 1 benaderden, waren ze zo enthousiast, dat ze op zaterdag 9 april meteen al langs wilden komen. De training werd een groot succes!

Eerst werden de heren officieel voorgesteld en welkom geheten: Voor Frank, Rens, Maarten, Lars en Raoul klonk een daverend applaus. De eerste oefening werd voorgedaan door de heren en daarna werden de kinderen verdeeld over 6 velden om de oefening na te doen onder leiding van iemand van heren 1 en de eigen trainers. Er werd ontzettend hard gewerkt. In het midden van de training kregen we een demonstratiewedstrijd  te zien en daarna liet heren 1 zien hoe je moest aanvallen. De kinderen mochten de aanval daarna ook proberen en dat deden ze ontzettend goed! Deze oefening houden we er dus in en gaan we voortaan elke training doen.

   

Het uur met Heren 1 vloog voorbij! Om half 12 kregen de 5 heren een aardigheidje en werd er afscheid genomen (er werden zelfs handtekeningen uitgedeeld 😉) met een belofte van de kinderen aan heren 1:

Als de heren in Houtrust hun thuiswedstrijd hebben, komen wij ze met z’n allen ( en natuurlijk ook de CMV ouders ) aanmoedigen met spandoeken en al!

  

We maken er dan 1 groot Kalinkofeest van op de tribune!!

Heren 1, nogmaals bedankt!! Het was een geweldige ochtend!!

Veel groetjes van de CMV kids en de trainers.