Agenda
20 apr 09:00 CMV-toernooi Rijswijk
26 apr 00:00 Meivakantie t/m 12 mei
11 mei 11:00 Bekerfinale Heren 2
13 mei 00:00 Start groepstrainingen
25 mei 00:00 NGJK Meisjes B1
22 jun 12:00 Kalinko Beachtoernooi
28 jun 17:00 Jeugdkamp 2024

 

Trainingen na de competitie

Week 16-17 (15 april t/m 25 april)
Trainingen volgens oude schema

Week 18-19 (26 april t/m12 mei)
Geen trainingen ivm meivakantie

Week 20-22 (13 mei t/m 30 mei)
Groepstrainingen volgens aangepast schema

Welkom bij Volleybalvereniging Kalinko

Volleybalvereniging Kalinko is de volleybalvereniging van Den Haag en Scheveningen.
We bieden volleybal aan voor alle leeftijden en alle niveaus, van recreant tot prestatiesport.

dutch english german polish

 

Hoi, ik ben Eugenie Kops, en ik speel bij dames 7.

Ik werk als locatiecoördinator bij kinderopvang 2Samen. Mijn locatie bestaat uit een BSO, een peuterspeelzaal en een Engelstalige preschool. Mijn functie houdt in dat ik op de groep (BSO) sta, maar ook zorg voor alles wat er voor mijn locatie moet worden geregeld zoals bijvoorbeeld de roostering. Daarnaast ben ik ook lid van de Ondernemingsraad bij 2Samen.
In mijn vrije tijd en naast volleybal, ga ik graag (nu even niet helaas) naar concerten en festivals. Toen dit wegviel probeerde ik veel te wandelen en te fietsen.

Ik heb een aantal jaar even geen vrijwilligersfunctie op me genomen, maar daarvoor heb ik training gegeven en gecoacht bij diverse teams en heb ik 6 jaar in de jeugdkamp organisatie van Kalinko gezeten. Sinds dit seizoen zit ik bij de commissie wedstrijdzaken als wedstrijdsecretaris samen met Aletta en Jessica. Het fijne aan deze commissie is dat zij al veel ervaring hebben en ik alles kan vragen aan Aletta en Jessica als ik het even niet weet.  In het begin van het seizoen hebben we de conceptplanning nagelopen en eventuele wijzigingen doorgevoerd en verder moest de bekercompetitie nog ingepland worden. Aangezien ik nog vrij kort in deze commissie zit, en de competitie lange tijd stil lag, kan ik er nog niet heel veel over zeggen. De laatste paar weken voordat de competitie stil kwam te liggen, kwamen er veel mailtjes binnen van teams die op het laatste moment de wedstrijd ivm corona besmettingen af moesten zeggen. Dan moet je wel snel schakelen om bijvoorbeeld de betreffende teams én de Nevobo nog op tijd te kunnen inlichten.

Er staan nog veel vrijwilligersfuncties open, ik zou iedereen die nog geen vrijwilligersfunctie doet, willen oproepen om iets op je te nemen. Wellicht kan je samen met een teamgenoot iets oppakken.

Ik wil eigenlijk iedereen die een vrijwilligerstaak op zich neemt in het zonnetje willen zetten, maar op dit moment vooral de corona commissie, aangezien zij volgens mij na elke persco weer heel ad hoc moeten reageren op de nieuwe maatregelen.

Ik ben blij dat we weer de zaal in mogen! ??????