Lidmaatschap

Kalinko is de volleybalvereniging van Scheveningen en omstreken. Wil je graag op niveau volleyballen of wil je het graag leren? Bij Kalinko is voor iedereen een plek te vinden.

Lid worden

Als je belangstelling hebt voor het lidmaatschap van Kalinko dan kun je e-mail contact opnemen. Vermeld dan in ieder geval je naam, je telefoonnummer en je leeftijd en vertel eventueel wat over je volleybalervaring.

Dames die competitie willen gaan spelen kunnen mailen naar de Technische Commissie Dames.
Heren die competitie willen gaan spelen kunnen mailen naar de Technische Commissie Heren.
Junioren tussen 12 en 18 jaar kunnen contact opnemen met onze Technische Commissie Jeugd.
Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen informatie aanvragen bij ons CMV-team.
Recreanten kunnen contact opnemen met onze recreantenvertegenwoordiger.

De mensen van de TC nemen snel contact met je op en proberen een geschikt team te vinden. Daar kun je eerst 2x meetrainen zonder verplichtingen. Daarna kun je besluiten om je als lid van Kalinko in te schrijven. In dat geval krijg je van de trainer of van een lid van de TC een inschrijfformulier. Je kunt het inschrijfformulier ook downloaden en daarna afdrukken. (pdf-bestand)
Onderaan op het formulier staat naar wie het ingevulde formulier opgestuurd moet worden.

Inleveren digitale pasfoto

De ledenadministratie zal je, na ontvangst van het formulier, informeren over het inleveren of laten maken van een digitale pasfoto. Deze foto is nodig voor de Nevobo-spelerskaart (zodat je competitie kunt spelen) en voor het "smoelenboek" van Kalinko.

Wedstrijdtenue en shirtnummer

De verenigingskleuren zijn rood en zwart. Vanaf de C-junioren moet ieder competitie spelend lid een tenue hebben bestaande uit een rood/zwart Kalinko-shirt (er is keuze uit shirt met korte mouw en mouwloos) en een zwart broekje. Lees hier meer informatie over de nieuwe shirts.

Opmerking: Neem je een shirt over van een ex-lid van Kalinko, dan graag het rugnummer doorgeven aan de ledenadministratie!

Wanneer speelgerechtigd?

Het duurt ongeveer twee weken voordat je zowel bij Kalinko als bij de Nevobo bent ingeschreven en je spelerskaart binnen is. Op het moment dat je spelerskaart in het bezit is van het team waarin je speelt, ben je gerechtigd om met wedstrijden mee te spelen.
Het deelnemen aan de competitie zonder een geldige spelerskaart kost de vereniging een boete, die aan het team wordt doorberekend en kan verlies van wedstrijdpunten tot gevolg hebben.

Periode lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt van 1 augustus tot en met 31 juli en wordt zonder schriftelijke opzegging automatisch voor het komende verenigingsjaar verlengd.

Opzeggen lidmaatschap

Wil je je lidmaatschap beëindigen, dan moet je opzeggen vóór 1 juli van het lopende verenigingsjaar. Minileden en recreanten kunnen hun lidmaatschap ook halverwege het seizoen opzeggen, vóór 1 januari. Zie ook het contributiereglement.
Opzeggen kan uitsluitend door een e-mail of een brief te sturen naar de ledenadministratie. Dus niet mondeling.

Doorgeven wijzigingen

Geef wijzigingen van je adres, telefoonnummer en/of emailadres zo spoedig mogelijk per mail door aan ledenadministratie@kalinko.nl

Zaaldienst, scheidsrechters en vrijwilligers

Kalinko is een volleybalvereniging die niet kan bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers.
Van leden wordt verwacht dat zij hun steentje bijdragen aan een vereniging waar ieder lid zich kan ontwikkelen en ontplooien, sportief ambitieus en sociaal op zijn of haar eigen niveau.
Leden die zich graag willen inzetten als vrijwilliger (zie ook de vacatures) kunnen zich opgeven bij de secretaris.

BALSPONSOR vd Week