Ondersteuning vrijwilligersbeleid

 

Kalinko heeft afgelopen jaar het Kalinko puntensysteem geïntroduceerd. Er is destijds inzichtelijk gemaakt welke vrijwilligerstaken de verschillende teams al uitvoeren en daar is een waardering aangegeven. Dit wordt nu door een kalinkolid bijgehouden in een lijst en vervolgens verwerkt op de website - Dit is allemaal te zien op de vrijwilligerspagina. Iris en Nathan zijn op zoek naar Kalinkoleden en/of ouder(s) die dit beleid verder kunnen oppakken. Deze taak zou dus ook in een duovorm (of meer) kunnen.

De taken van het groepje kunnen als volgt zijn:

  • Schakelen met bestuur en commissies voor het vullen of ophalen van openstaande vrijwilligerstaken 
  • Bijhouden van het puntensysteem (hier is al een kalinkolid mee bezig en zal dit blijven doen)
  • Zorgen dat de vacatures op de website komen/socials/nieuwsbrief via de communicatiecommissie.
  • enthousiasmeren van teams en ouders om een steentje bij te dragen aan de vereniging.
  • Teams in de hal langsgaan die minder dan 20 punten hebben. ('Als jouw team minder dan 20 punten heeft, dan krijg je een taak toebedeeld als team.') Teams die veel punten hebben, krijgen minder zaaldienst. 

Deze taken kan je met elkaar verdelen. Zo zou je voor en na je eigen training en/of wedstrijd de teams kunnen benaderen die er dan zijn. Zonder vrijwilligers kan de vereniging niet bestaan en hebben iedereen dus hard nodig. Door vrijwilliger te worden en je steentje bij te dragen aan de vereniging leer je weer heel veel andere gezellige kalinkoleden kennen.

Ben je nieuwsgierig en wil je één van ons spreken voor meer informatie? Stuur dan gerust een mail naar vrijwilligerspunten@kalinko.nl. Of spreek Iris (D1) of Nathan (H3) aan in de hal.