Recreanten

Heb je zin om (weer) eens regelmatig een balletje te slaan? Neem dan contact op met de recreantencoördinator via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kalinko heeft een recreantenafdeling van bijna 50 volleyballers, variërend in leeftijd van 28 tot 70 jaar. Veel van de recreanten hebben in het (soms ver) verleden gevolleybald en speelt nu recreatief omdat het zo’n leuke sport is en we spelen voor de gezelligheid en niet in het weekend. Maar er is ook ruimte voor mensen die pas beginnen met volleyballen. 

Op woensdagavond tussen 19.30 en 21.00 uur is er een algemene recreantengroep waar je heel laagdrempelig eens een kijkje kan komen nemen. Daar wordt een warming up gedaan en een aantal trainingsoefeningen, maar de meeste tijd wordt besteed aan het spelen van partijtjes, waar je zo aan mee kunt doen.
 
Maar we hebben ook enkele recreantenteams die in een Nevobo competitie meedoen. We hebben 2 damesteam en 2 mix teams met vrouwen als mannen.
Als je interesse hebt om in een van de recreantenteams mee te draaien, dan kun je dat aangeven. Verspreid over het seizoen spelen de teams 12 tot 14 wedstrijden altijd door de week.