Checklist voor eind van de laatste bardienst
- Frituur uitzetten (30 minuten voor sluiten)!
- Afzuigkap uitzetten.
- Keuken en werkbladen leegruimen en schoon achterlaten.
- Snoepgoed, chips en koek in de voorraadkeuken opbergen.
- Afwasmachine laten draaien tot de laatste vaat schoon is.
Daarna leegruimen, vaat opruimen en machine uitzetten.
Gebruikte glazen spoelen en in de kast achter de bar zetten. - Voorraadkeuken- en de keukendeur op slot doen.
- Koffieapparaat uitzetten.
Cupjes en benodigdheden gaan ook naar de voorraadkeuken - Tafels en bar schoon achterlaten
- Controleer of de vloerbezemschoon is het sanitair netjes is achtergelaten
- Muziek, TV en de kassa uitzetten.
- Indien je in de sleutelgroep zit: sluiten en alarm aanzetten. Anders komt iemand uit de sleutelgroep helpen bij het sluiten.
Bedankt voor je inzet!