CHECKLIST SLUITEN

Checklist voor eind van de laatste bardienst

  1. Frituur uitzetten (30 minuten voor sluiten)!
  2. Afzuigkap uitzetten.
  3. Keuken en werkbladen leegruimen en schoon achterlaten.
  4. Snoepgoed, chips en koek in de voorraadkeuken opbergen.
  5. Afwasmachine laten draaien tot de laatste vaat schoon is.
    Daarna leegruimen, vaat opruimen en machine uitzetten.
    Gebruikte glazen spoelen en in de kast achter de bar zetten.
  6. Voorraadkeuken- en de keukendeur op slot doen.
  7. Koffieapparaat uitzetten.
    Cupjes en benodigdheden gaan ook naar de voorraadkeuken
  8. Tafels en bar schoon achterlaten
  9. Controleer of de vloerbezemschoon is het sanitair netjes is achtergelaten
  10. Muziek, TV en de kassa uitzetten.
  11. Indien je in de sleutelgroep zit: sluiten en alarm aanzetten. Anders komt iemand uit de sleutelgroep helpen bij het sluiten.

Bedankt voor je inzet!