CHECKLIST START

WELKOM!

In zeven stappen

Voor de eerste bardienst

  1. Zorg dat je ruim op tijd bent voor je bardienst. Er is altijd een bardienstcoördinator die de kantine opent bij aanvang van de eerste bardienst en zorgt voor het opstarten van de kassa en het pinapparaat.
  2. Koffiemachine gereed maken en benodigdheden uit de voorraadkast halen.
  3. Maak het vast gezellig door het aanzetten van de muziek (en als ie werkt de TV)
  4. Zet de afwasmachine aan. Duurt 30 minuten voordat deze gereed is
    (zie barboek voor instructies)
  5. Doe de lichten aan en zet beide deuren open
  6. Zet snoep en chips klaar achter de bar.
    De werkvoorraad dranken, snoep, repen en chips vind je in de voorraadkeuken.
    Meld het als de voorraad op is (achterin het barboek).
  7. Zet het frituur vast laag aan (op zaterdag na 12:00u)
  8. Afzuigkap aanzetten