Agenda
20 apr 09:00 CMV-toernooi Rijswijk
26 apr 00:00 Meivakantie t/m 12 mei
11 mei 11:00 Bekerfinale Heren 2
13 mei 00:00 Start groepstrainingen
25 mei 00:00 NGJK Meisjes B1
22 jun 12:00 Kalinko Beachtoernooi
28 jun 17:00 Jeugdkamp 2024

 

Trainingen na de competitie

Week 16-17 (15 april t/m 25 april)
Trainingen volgens oude schema

Week 18-19 (26 april t/m12 mei)
Geen trainingen ivm meivakantie

Week 20-22 (13 mei t/m 30 mei)
Groepstrainingen volgens aangepast schema

Welkom bij Volleybalvereniging Kalinko

Volleybalvereniging Kalinko is de volleybalvereniging van Den Haag en Scheveningen.
We bieden volleybal aan voor alle leeftijden en alle niveaus, van recreant tot prestatiesport.

dutch english german polish

 

Nieuw in de  communicatie- en marketingcommissie: Tianne

Mijn naam is Tianne, 21 jaar en sinds dit jaar speel ik bij dames 6 (Zeskimo’s). Doordeweeks sta ik voor de klas, ik heb mijn eigen groep 7, in het weekend houd ik van een potje volleybal, afspreken met vrienden, of een Netflixje op de bank. Verder ben ik vrijwilliger bij YMCA. Nu denk je natuurlijk gelijk aan het liedje, maar dat is het zeker niet. Ik begeleid een zomerkamp, regel de communicatie hiervan en heb contact met YMCA’s in andere landen.

Toen ik me bij Kalinko aanmeldde, wilde ik graag iets voor de vereniging betekenen. Een vereniging draait immers op vrijwilligers en iedereen kan daar een steentje aan bijdragen. Ik heb gekozen voor de communicatie- en marketingcommissie omdat ik in mijn vrije tijd veel aandacht besteed aan sociale media. Niet alleen kilometers swipen met mijn duim, maar ook het inlezen over de juiste strategieën. Ik heb zojuist de eerste vergadering gehad van deze commissie, ik kan er dus nog niet zo heel veel over vertellen. Wel weet ik dat ik vanaf nu het grootste deel van onze socials overneem. Dat vind ik ontzettend leuk. Heb je dus iets meegemaakt op Kalinko, denk aan een leuk teamuitje, een vette overwinning of gewoon een super leuke training? Maak er een foto van en stuur hem naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , wie weet plaatsen we het wel! Je kan ons natuurlijk ook altijd taggen in de stories, dan delen we hem gelijk!

Ik wil graag de commissie wedstrijdzaken in het zonnetje zetten. Deze commissie is de afgelopen tijd zo hard bezig geweest om al jullie wedstrijden opnieuw in te plannen! Ik heb heel veel respect voor jullie!