Vrijwilligers in het zonnetje: Sharon en Lennard

Na een lange afwezigheid is deze rubriek weer terug met deze keer in de hoofdrol Sharon en Lennard van de kledingcommissie 

Allereerst stellen zij zichzelf even voor

Mijn naam is Sharon, ik ben 25 jaar en woon in het Westland. Inmiddels speel ik voor mijn vijfde seizoen bij Kalinko Dames 1. Nog steeds super naar mijn zin. Sinds dit jaar geef ik training aan de meisjes A1. Ontzettend leuk! 
Naast volleybal werk ik bij de GGZ en ondersteun ik op verschillende leefgebieden mensen die vanwege hun mentale gezondheid wat extra hulp kunnen gebruiken. 

Mijn naam is Lennard en ik ben inmiddels alweer aan mijn zevende seizoen bezig binnen Kalinko. Ooit begonnen als FB’er en nu mijn tweede seizoen als Heren 2’er. Sinds vorig jaar heb ik voor het eerst in mijn volleybalcarrière écht training. Dat is ook wel nodig, want binnen beide teams herkennen de heren mij aan het in de weg lopen en niet kunnen passen. Ik hoop van harte dat dit ooit nog beter gaat! Die hoop hebben zij ook! 😉
Naast volleybal maak ik ook nog tijd voor mijn andere hobby’s, zoals tennis, wielrennen en kitesurfen. Naast die sportieve hobby’s werk ik als sportdocent op een middelbare school in Naaldwijk. Ik geef les aan leerlingen op het basis/kader en houd ik me achter de schermen bezig met de voorbereiding van afsluitweken, kampen en projecten. Ook ben ik verantwoordelijk voor de aanschaf van gymshirts en sporttenues op mijn werk. 

Samen vertellen ze het een en ander over hun werkzaamheden voor de kledingcommissie

Een paar maanden voor de zomervakantie zijn we gestart toen er een vervanger gezocht moest worden voor onze vaste kledingleverancier AJ Sports, omdat de eigenaar ging stoppen met zijn bedrijf,
De zoektocht heeft wel even geduurd, maar uiteindelijk hebben we een nieuwe leverancier gevonden in ZW-Sports. Samen met hen hebben we de webshop gevuld met allerlei kleding en accessoires. Voor een ieder wat wils! Gaaf om dat proces van dichtbij mee te maken en er bijna dagelijks mee bezig te zijn.
Veel leden kiezen ervoor om de bestelling op de club op te halen. Wij zorgen er dan voor dat de spullen in Houtrust komen en regelen vervolgens de uitgifte. Daar hebben we het best wel druk mee, maar op die manier maken we meteen kennis met nog meer (nieuwe) leden van onze vereniging.

Welke andere commissie of vrijwilliger zouden jullie in het zonnetje willen zetten?

Sharon: Iris Verheul is echt de topper van de vereniging in mijn ogen. Zij is veel betrokken en regelt ontzettend veel voor de club.

Lennard: Graag wil ik Ard Pronk voordragen voor de volgende ‘in het zonnetje’! Als het over lopende zaken gaat, dan kan je niet om hem heen!

Sharon en Lennard zijn voor al jullie vragen wat clubkleding betreft altijd te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!