Vrijwilligers in het zonnetje: Josine en Leontien

Deze keer zetten we onze onze scheidsrechtercoördinatoren in het zonnetje

Elke thuisspeeldag worden de velden opgebouwd en staan er tellers en scheidsrechters voor jullie klaar om de wedstrijden zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. De scheidsrechterscommissie zorgt ervoor dat Kalinko voldoende scheidsrechters heeft. De scheidsrechterscoördinatoren zorgen ervoor dat dit allemaal wordt geregeld en jullie de wedstrijden kunnen spelen. Hoogste tijd om onze scheidsrechterscoördinatoren, Josine en Leontien, aan jullie voor te stellen!

Josine en Leontien helpen bij de scheidsrechterscursussen, het werven van regioscheidsrechters en het informeren van teams over licenties. Ze vinden het belangrijk om wat te doen voor de vereniging. Daarnaast is het hebben van genoeg (regio)scheidsrechters belangrijk voor iedereens plezier in het veld. Ook is het werk van deze commissie divers en flexibel. Josine doet deze commissie al 4 jaar en Leontien 2 jaar. Afhankelijk van de periode, neemt de commissie tussen de 1 en 4 uur per week in beslag.

Josine speelt in Dames 5 en Leontien in Dames 3. Josine doet meer dan alleen volleybal. Je kan haar als de golven hoog zijn, zien surfen. Als er geen golven zijn, zoekt Josine het hoger op en gaat ze klimmen. Als Josine uitgeput is, dan komt er een goed boek op schoot. 

Bij Leontien staat volleybal centraal. In de winter met schoenen en in een hal, in de zomer met blote voeten op het strand. Als ze zelf niet speelt dan staat ze op de bok en is ze graag scheidsrechter. Is ze het volleybal helemaal zat, dan pakt ze er ook een goed boek bij.

Naast het sporten, werkt Josine als onderzoeker bij 113 zelfmoordpreventie en Leontien is onderzoeker bij een bedrijf dat gentherapieën ontwikkelt.


Wil je ook wat doen voor de vereniging en lijkt het je leuk om een bijdrage aan de scheidsrechterscommissie te leveren? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek Josine of Leontien aan in de hal