Vrijwilliger in het zonnetje: Michel Hamelink

Ook dit jaar blijven we aandacht geven aan onze vrijwilligers die zich inzetten voor de vereniging! De eerste van dit nieuwe jaar is Michel Hamelink!

Hieronder kunnen jullie kennis met hem maken en lezen wat hij voor de vereniging doet: 

Mijn naam is Michel Hamelink, ik ben 22 jaar en ben webdeveloper bij Qabana. Voornamelijk maken wij op maat gemaakte webapplicaties. Op het volleybalveld kon je me in de eerste weken van het seizoen vinden in heren 4. Helaas is dit team opgeheven. Momenteel train ik mee met Heren 5.

Naast volleybal hou ik ervan om op fietsvakantie te gaan, het liefst meerdere weken. Mijn laatste avontuur was fietsen naar de Poolcirkel!

Bij Kalinko ondersteun ik met het vrijwilligersbeleid, coach en train ik MA2 en regel ik veel voor de bar. Elk jaar zorg ik ervoor dat de vrijwilligerspunten van de teams bekend zijn en deel ik de bardiensten in zodat de bar altijd open is. Als leden voor het eerst bardienst draaien, zorg ik ervoor dat de leden weten waar alle drankjes te vinden zijn, hoe de kassa werkt en dat de juiste certificaten er zijn. Ook denk ik graag mee hoe we dingen kunnen verbeteren in de kantine. 

Met trainen / coachen van een wedstrijd ben ik zo'n 4 uur per week bezig en de bardiensten kosten ongeveer 1,5u per week aan mailen en alles bijhouden.

Ik zou iedereen willen uitnodigen om iets te gaan doen! Er is altijd wel iets voor iedereen! 🙂. Heb je zin om iets voor de kantine te doen? Laat me het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Carianne en Aletta zou ik graag in het zonnetje willen zetten, wij helpen elkaar graag met de kantinezaken en wij kunnen elkaar altijd bereiken voor feedback, ideeën of om een knoop door te hakken.

Tot in de hal!

Groetjes Michel