Vrijwilliger in het zonnetje: Carianne Burema

Deze keer zetten we Carianne in het zonnetje, die heel veel werk verzet voor onze kantine

Ik ben Carianne Burema (49 jr), uitgeefmanager bij een uitgeverij van studiemateriaal voor hoger onderwijs. Moeder van een zoon in Jongens C2. 
Sinds de start van (de organisatie van) de kantine mocht ik me met de oprichting ervan bemoeien. 

Nu de kantine open is denk ik dat ik soort van coördinator kantine ben. Zo zorg ik er onder andere voor dat er voldoende voorraad aanwezig is, ook bij bijzondere activiteiten. Bij de recente Kalinko Pubquiz kon er (bijna) geen stoel meer bij. Buiten dat het erg gaaf is om zoveel mensen van de kantine zien te genieten, is het dan handig dat er bijvoorbeeld genoeg bier is.
Dit kost me een wisselend aantal uur in de week, afhankelijk van de activiteiten (en kantine-plannen) die op stapel staan.

Moeilijk om te zeggen wie er nog meer in een commissie zou moeten plaatsnemen. Als ik om me heen kijk zie ik erg veel betrokken ouders die ofwel het team van hun kind(eren) ondersteunen ofwel als trainer of coach actief zijn. Er is voor iedereen wel een manier om Kalinko te ondersteunen. 

Buiten dat ik veel bewondering heb voor het enthousiasme en de dagelijkse inzet van het Kalinko bestuur, wil ik Stijn Post voordragen om in het zonnetje gezet te worden.
Zijn tomeloze inzet en energie voor Jongens C2 hebben ervoor gezorgd dat de mannen inmiddels een hecht team aan het worden zijn. 

Groet!
Carianne