De volleybalspeeltuin

Na een succesvolle proef in het voorjaar van 2012 is Kalinko gestart met de volleybalspeeltuin voor kinderen van 4 en 5 jaar.

De volleybalspeeltuin is een nieuw concept binnen Kalinko en relatief vernieuwend in volleyballand. Het is er op gericht om kinderen kennis te laten maken met het plezier in sport en spel op een non-competitieve wijze. In de volleybalspeeltuin staat plezier in bewegen voorop, maar er wordt ook iets geleerd. Er wordt gewerkt aan bewegingsvaardigheden, balvaardigheden, coördinatie en samenspel. Dit alles wordt verpakt in leuke spelvormen en thema’s met een knipoog naar jeugdige Cool Moves Volley en het volwassen volleybal. Bij alles wat we doen ligt de nadruk op plezier.

De volleybalspeeltuin is namelijk FUN!

 

De volleybalspeeltuin is onderdeel van de Kalinko CMV afdeling. De trainingen vinden plaats op zaterdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur in sporthal Houtrust, uitgezonderd dagen waarop er CMV toernooien plaatsvinden.

Kinderen die zich inschrijven bij de volleybalspeeltuin ontvangen een leuk presentje, waarmee ze ook thuis leuk kunnen spelen.

Heeft u een zoon of dochter die u spelenderwijs met sport kennis wilt laten maken in de volleybalspeeltuin? Of heeft u vragen over de volleybalspeeltuin? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom eens vrijblijvend kijken op zaterdagochtend.

We willen deze groep uitbreiden en daarom zijn we nog op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen bij het ontwikkelen van de speeltuin en het training geven. Mocht je daarover wat meer willen weten meld je dan aan op het bovenstaande e-mail adres.