Kalinko Dames 1 verliest laatste wedstrijd van het seizoen

Zaterdag 15 april speelde Dames 1 de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Havoc, het afscheid van de eerste divisie.

De wedstrijd begon met Donna op spelverdeling, Kirsten op diagonaal, Elena en Iris als passer-lopers, Maureen en Sharon op midden en Lisa als libero. De eerste set ging in het begin gelijk op. Toen werd het spel aan onze kant rommelig en liep Havoc uit tot 9-13. We bleven slordig spelen en lieten Havoc verder uitlopen tot 15-21.

De tweede set kwamen Evelien en Sanne erin op de spelverdeling en diagonaal. De rest van de opstelling bleef ongewijzigd. Meteen vanaf het begin had Havoc een voorsprong. Het rommelige spel aan onze kant bleef. We maakten veel eigen fouten in de service en hadden moeite met de pass. Hierdoor konden we niet meer terugkomen en won Havoc de set met 18-25.

In de derde set kwam Kirsten terug op diagonaal. De rest van de opstelling bleef ongewijzigd. De derde set kende een zelfde spelverloop als de eerste sets. We stonden al snel 7-13 achter. Aan het eind van de set ging onze service beter lopen, door onder andere een serie van Anouk. Uiteindelijk moet het niet meer baten en verloren we ook de derde set met 18-25.

De vierder set kwam Donna terug op spelverdeling, Sanne op de diagonaal, Anouk en Noor als passer-lopers. Ook in de vierde set keken we als snel tegen een achterstand aan. Op 8-15 nam coach Andre een time-out. Helaas wisten we het tij daarna niet meer te keren en verloren de set met 13-25. Met een 4-0 verlies verlaten wij de eerste divisie, het seizoen zit erop. Nu is het tijd om de knop om te zetten en te gaan focussen op volgend seizoen.

Volgend seizoen moeten we het helaas zonder Maureen doen. Om haar te bedanken kreeg ze in de vierde set een wel verdiende publiekswissel. We gaan haar mooie ballen, listige services en gezelligheid enorm missen. Ook nemen we afscheid van Alinda. Zij kon door ziekte helaas niet bij de wedstrijd zijn. Dus we zetten haar op een later moment in het zonnetje.

Daarna hebben we het seizoen afgesloten met elkaar door lekker uiteten te gaan en vervolgens naar het eindfeest ‘in het wilde westen’.