Veranderingen aan de website van Kalinko

De oplettende kijker zal gezien hebben dat de website van Kalinko er wat anders uitziet. Hier volgt wat uitleg.

We hebben de website opnieuw gebouwd omdat de site wat verouderde onderdelen bevatte.

Voor de liefhebbers wat details: Ons Content Management Systeem, Joomla! 3.x hebbe wij vervangen door het nieuwe en veiliger Joomla! 4.x.
Bovendien werkte de website, vanwege verouderde plugins, alleen op PHP7, waarvoor de ondersteuning over een dag of tien afloopt. Onze hosting provider gaat de server dan verplicht upgraden naar PHP8.

We hebben tegelijkertijd wat andere aanpassingen gedaan. Zo is de agenda weer terug op de website en beschikken we vanaf vandaag over een digitaal aanmeldformulier.

Voor de kaderleden die gebruik maken van het besloten deel van de website: als je problemen heb met inloggen kun je via de optie "wachtwoord vergeten" een wachtwoord-reset aanvragen. (of mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Er zullen ongetwijfeld nog wat kinderziektes in zitten. Ook hiervoor geldt: alle commentaar is welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.