Kalinko-meiden 3 dagen actief op Dynamo jeugdtoernooi

Eind december vond het Internationaal Jeugdtoernooi van SV Dynamo plaats.  Kalinko deed mee met een Meisjes A-team.

Het was een hoop geregel maar op 27 december gingen we dan eindelijk op pad naar Apeldoorn voor 3 dagen topvolleybal!

Met Donna, Sara, Isa, Pascale, Noor, Anouk, Roos, Isis, Lieke en Maya van Kalinko en gastspeelster Loes uit Eindhoven.

We waren ingedeeld in de poule bij Dynamo Apeldoorn, L:ycurgus uit Groningen en Taurus uit Houten. De eerste 2 waren, ondanks echt prima tegenstand van ons, een maatje te groot. Deze wedstrijden gingen verloren. De derde wedstrijd tegen Taurus speelden we gelijk en door een beter puntensaldo werden we derde in de poule.

Tussendoor konden we de middagmaaltijd gebruiken, volleybal kijken en heel veel volleybalvrienden en vriendinnen ontmoeten of gezellig bijkletsen. De avondmaaltijd was ook prima, want we speelden tegen Taurus pas om 21:00 uur.

Daarna met de bus naar het hotel (moet je niet te laat bij de bus zijn Donna en Loes..) Mooie huisjes hadden we in de bossen bij Beekbergen!

Al vroeg weer aan het ontbijt en weer terug naar de hal!

Weer tegen Taurus wat weer een gelijkspel opleverde. Daarna mochten we het opnemen tegen Emmen, deze wedstrijd werd helaas verloren. De derde van de dag was tegen DVO en daar werd de eerste winst binnengehaald. Tussendoor weer de beide maaltijden en na de laatste wedstrijd was het tijd voor een FEESTJE!

Het ontbijt was door het feestje wel heeeel vroeg.. Maar iedereen was weer fris en fruitig om het opnieuw op te nemen tegen Emmen. Een veel betere wedstrijd dan de eerste keer wat resulteerde in een gelijkspel! De laatste wedstrijd van het toernooi werd ook weer gewonnen, dus we sloten met een prima gevoel het toernooi af!

Dank aan iedereen die ons op welke manier geholpen heeft! Dank aan de ouders voor het rijden en voor het supporteren!

Het waren 3 prachtige dagen en zeker voor herhaling vatbaar!


Tekst: André van Leeuwen
Foto: Peter Donderwinkel (meer foto's vind je hier)