De kantine is sinds dit weekend eindelijk open

Yes, eindelijk is onze eigen kantine geopend! Eindelijk weer een echt thuishonk waar het afgelopen weekend al heel goed gebruik van is gemaakt.

Wat een super leuk eerste weekend was dit!   De limonades, biertjes en Kalinkotrays vlogen over de toonbank. Er moest zaterdag zelfs van alles in allerijl worden bijgekocht bij de groothandel en de lokale supermarkten.
Heerlijk om weer iedereen te zien. Nieuwe gezichten, maar ook oude bekenden.    

We hebben het al heel vaak gezegd, maar wij (bestuur) zijn ongelofelijk trots op de grote groep vrijwilligers die er behoorlijk wat tijd en energie in hebben gestoken om dit mogelijk te maken. Onwijs bedankt!!  

De bardiensten worden de eerste maand (maart) gedaan door leden van het bardienst/sleutel team. Zij testen hiermee of alle gebruiksaanwijzingen goed zijn, of alles wel in het barboek staat en hoe het loopt met het openen en sluiten van de kantine. Langzamerhand komen we dan tot een handleiding die zo goed werkt dat iedereen bardiensten kan gaan draaien.
Wil je als sleutelfiguur fungeren voor de bardienst, meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als eerste natuurlijk lekker chillen in de kantine! Maar je kunt ook nog meedenken door je mening te schrijven op de speciale bierviltjes die in de kantine aanwezig zijn. Je kunt bijv een suggestie doen voor het assortiment drankjes en eetwaren. Vind je dat er kleedjes op de tafel moeten etc, laat het weten via de bierviltjes.

Meisjes C3 kwam afgelopen zaterdag na hun gewonnen uitwedstrijd nog wat eten en drinken in de kantine