Het is gelukt: Meisjes C3 twee keer kampioen in één seizoen

Het einde van de competitie had niet spannender kunnen zijn voor Meisjes C3, met een echte kampioenswedstrijd tegen de nummer 2

Ongeslagen waren ze na de kerstvakantie gepromoveerd van de tweede klasse naar de eerste klasse. Dat betekende een groter veld, een hoger net en uiteraard sterkere tegenstanders. Slechts één keer werd er verloren: op 4 februari in Zevenhuizen won ZVH MC1 met 3-1 van onze meiden en juiste deze ploeg was afgelopen zaterdag de tegenstander in de laatste competitiewedstrijd in Houtrust. Het team van Kalinko had aan twee gewonnen sets genoeg voor het kampioenschap.

De tribune in Houtrust zal helemaal vol met ouders, opa's, oma's en andere fans. De eerste set was verschrikkelijk spannend. Zeker vijf keer kwamen de meiden van ZVH op setpoint, maar Kalinko wist deze telkens weer weg te werken. Uiteindelijk won het team van Kalinko de set met 37-35.
In de tweede set waren de meiden van Kalinko wat slordiger en profiteerde de tegenstander van onze fouten.  ZVH won de set uiteindelijk met 17-25.

Na een flinke peptalk van Kees en Kim liet het Kalinkoteam zien dat ze niet voor niets bovenaan stonden.  De set werd overtuigend gewonnen met 25-13.  Het kampioenschap was binnen! Het feest kan beginnen, dachten de meiden en verloren de vierde set met 17-25. 
Dus net als in de laatste wedstrijd voor de winterstop moest er ook nu een vijfde en beslissende set worden gespeeld. En ook al ben je kampioen, die set wil je natuurlijk niet verliezen. Dat gebeurde gelukkig niet en nadat deze set met 15-11 was gewonnen kon het feest echt beginnen.


TC-lid Peter Geval reikte eerst de zilveren medailles uit aan de verliezers. Vervolgens waren er medailles voor de MC3-speelsters en voor de trainers Kees, Roos en Sharita en tot slot was er de felbegeerde kampioensschaal.

Meer foto's zien? Kijk dan in onderstaans album:

Tot slot nog een filmpje van de prijsuitreiking en de huldiging in de kantine