Indeling groepstrainingen na de meivakantie

Vanaf maandag 8 mei starten de groepstrainingen. Lees hier de indeling en de trainingstijden.

De TC en de trainers hebben gedurende het seizoen een goed beeld gekregen van alle spelers en speelsters. De groepstrainingen zijn ervoor bedoeld om te kijken of die teams die de TC in gedachten heeft, ook de juiste keuzes zijn. Hierbij willen wij benadrukken dat de groepsindeling niet de teamindeling is. Deze hopen wij halverwege juni te publiceren. De groepstraining is er ook voor bedoeld om potentiële leden de gelegenheid te geven mee te trainen met hun potentiële nieuwe team. 

De lijstjes

Klik op één van onderstaande links voor de indelingen

Groepstrainingen Niveau 6
Groepstrainingen Meisjes A-B-C
Groepstrainingen Jongens A-B-C
Groepstrainingen Dames
Groepstrainingen Heren

Trainingsschema

Deze trainingen vinden allemaal plaats in Sporthal Houtrust vanaf maandag 8 mei en eindigen op donderdag 25 mei. Er zijn geen trainingen op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag).
In de eerste week van de meivakantie kan er in Sporthal Houtrust op  24 en 26 april nog getraind worden volgens het reguliere schema. De trainingen is Sporthal Gaslaan komen die week te vervallen in verband met onderhoudswerkzaamheden. Tussen 27 april en 7 mei vervallen alle trainingen.

Prestatieteams

Kalinko heeft binnen haar beleid een onderscheid gemaakt tussen prestatie- en breedtesport-teams. Dat wil zeggen dat er binnen de prestatieteams wordt gekeken naar of spelers de potentie hebben om uit te stromen naar minimaal promotieklasse niveau. Het aantal prestatieteams staat niet vast en kan per seizoen verschillen. Een eerste jeugdteam hoeft niet altijd een prestatieteam te zijn, een tweede jeugdteam zou ook een prestatieteam kunnen worden. Dit wordt aan het begin van het seizoen door de prestatie-TC bepaald.
Volgend seizoen zullen de meeste prestatieteams twee keer trainen en de breedtesport-teams één keer. 

Recreanten

De recreanten trainen op 10, 17 en 24 mei op de Gaslaan.  Er worden dan toernooien georganiseerd voor alle recreanten. De avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot 22.00 uur. Er zijn vier velden beschikbaar. 
Meldt je uiterlijk om 19.45 aan! We willen niet meer dat mensen om 20.00 of 20.15 nog aansluiten als de teams al gevormd zijn! 

Volgend seizoen

Zoals eerder gezegd, zal de teamindeling halverwege juni gepubliceerd worden. De trainingen in het volgende seizoen starten in de week van 21 augustus.

Leden hebben tot 1 juli a.s. om zich uit te schrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Weet je dat al eerder, horen wij dat ook graag. 

Vragen?

Neem contact op met je TC-vertegenwoordiger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.