Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de scheidsrechterscursussen

Op zaterdag 2 september organiseert Kalinko scheidsrechterscursussen op verschillende niveaus


Welke cursussen zijn  er?

  • Beginners/opfriscursus (12 - 14 u)
  • Vaardigheidstraining t/m 1e klasse (14 - 17 u)
  • Opleiding tot Verenigingsexpert (onder voorbehoud)

Wat houdt het in?

De beginners/opfriscursus is een praktijkworkshop van ongeveer twee uur waarin we de basics doornemen. Deze cursus is met name geschikt als je nog niet zoveel ervaring hebt met fluiten, of als je graag weer wil oefenen voor het begin van het nieuwe seizoen. Ook ouders die komend jaar voor een jeugdteam gaan fluiten zijn van harte welkom bij deze cursus!

De vaardigheidstraining t/m 1e klasse is een officiële cursus voor mensen die al iets meer ervaring hebben. Door het volgen van deze training kun je je bevoegdheid halen om wedstrijden op 1e en 2e klasse niveau (senioren) en topklasse niveau (jeugd) te fluiten. Om aan de cursus deel te kunnen nemen moet je al wel beschikken over een spelregeltoets.

De opleiding tot verenigingsexpert is een door de Nevobo georganiseerde training waarin je je bevoegdheid haalt om de vaardigheidstraining t/m 1e klasse binnen jouw vereniging te leiden. Meer informatie vind je in dit document van de Nevobo.

Hoe kan ik me aanmelden?

Meer info en inschrijven kan via de volgende links:

Aanmelden voor de opleiding tot verenigingsexpert kan via de Nevobo activiteitenkalender. Geïnteresseerd? Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en dan krijg je de links voor de aanmeldformulieren ook direct in je inbox.

Fijne zomer en hopelijk tot in september!