De Kalinko webshop is vanaf vandaag geopend! 

In samenwerking met ZW-Sports hebben we vanaf vandaag een echte Kalinko webshop! Ga snel kijken en zorg dat je het nieuwe seizoen strak in pak kunt beginnen!

In een eerder nieuwsbericht hebben we jullie al op de hoogte gebracht van de zoektocht naar een nieuwe kledingleverancier. Inmiddels is dus ook de webshop al gereed voor gebruik. En hij is erg mooi geworden!

Via www.kalinko.nl/webshop kun je op de webshop van ZW-Sports Kalinko artikelen bestellen die je nodig hebt! Denk aan (gepersonaliseerde) bundelpakketten, losse kledingitems en verschillende accessoires. Speciaal voor leden met 25-30% korting! Je kunt er voor kiezen om jouw bestelling op de club af te halen of thuis te laten bezorgen.

Moet heel de vereniging nu een nieuw wedstrijdshirt aanschaffen?

Gelukkig heeft ZW-Sports het model wedstrijdshirt over kunnen nemen van AJ Sports. Dat betekent dat bestaande leden hun huidige wedstrijdshirt kunnen behouden en niet een nieuwe hoeven aanschaffen. Mocht je als lid en nieuwe willen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Kan ik de kleding vooraf ook passen?

Samen met ZW-Sports maken we een frisse start in het nieuwe seizoen! Tijdens het  verenigingsweekend op zaterdag 16 september zal ZW-Sports tussen 11:00u en 13:00u aanwezig zijn in Sporthal Houtrust. Daar kun je als (nieuw) lid kleding passen en via de webshop bestellen. Mocht je een nieuw wedstrijdshirt nodig hebben, dan kan dit op dezelfde manier besteld worden. Via ZW-Sports ontvang jij je nieuwe shirt, met jouw unieke rugnummer!

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op onderstaande button en hop… naar de Kalinko webshop!

Met sportieve groet,

 

Het bestuur en de kledingcommissie

Voor vragen; mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.