Eindelijk, we mogen weer! De trainingen beginnen deze week

Deze week beginnen alle teams weer met trainingen in de sporthallen Gaslaan en Houtrust

De zomervakantie zit erop. De selectieteams zijn vorige week al begonnen, maar vanaf maandag 21 augustus starten alle teams weer met de trainingen.

Houtrust ziet er weer uit als nieuw, met een mooi geboende vloer en nieuwe LED-verlichting.

Als het goed is weten alle spelers in welk team ze zijn ingedeeld. Dit is ook terug te vinden in op de teampagina's en in deze overzichten:

De materiaalcommissie zal ervoor zorgen dat de ballentassen bij de eerste trainingen worden uitgedeeld.

Op de teampagina's en in de Nevobo-app vind je ook het concept speelschema.  De grootste aanpassingen aan de schema's zijn inmiddels wel gedaan, maar op 1 september worden ze definitief vastgesteld. 

Namens de ledenadministratie het verzoek aan alle teams om een aanvoerder te kiezen en deze naam zsm door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Daarnaast het verzoek aan de jeugdteams om een teamouder te kiezen en ook deze naam door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor enkele teams is de Technische Commissie nog op zoek naar een trainer of een coach. Wil jij ons uit de brand helpen neem dan contact op met de TC. Ook voor alle andere vragen of opmerkingen  kun je contact opnemen met de betreffende TC-leden: 
Dames: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugd (incl N6): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info over het nieuwe seizoen lees je in de Kalinko Nieuwsbrief, die in de loop van de week zal verschijnen.
Ben je nog niet op de nieuwsbrief geabonneerd, schrijf je dan in via deze link.