Ken of ben jij de volgende Kalinko Sponsor?

Heb je een bedrijf en wil je je de naamsbekendheid op een leuke en sportieve manier promoten? Draag je Kalinko een warm hart toe? Lees dan dit bericht


Beste leden van Kalinko,

Vorig seizoen hebben jullie bij thuiswedstrijden van Kalinko Heren 1 en Kalinko Dames 1 vast al eens de beachvlaggen langs de velden zien staan van bestaande sponsoren Anne&Max, Zuurmond Sfeermakers en Ham Schilders. Voor het seizoen 2023/2024 komen er vlaggen bij van M&O Fysiotherapie en Osteopathie, Groenehuizen Dakwerken, Houtrust Squash, Malipaard Legal en JumpXL. Allemaal nieuwe sponsoren die Kalinko een warm hart toedragen en willen bijdragen aan de groei van Kalinko!

Ook jullie hulp is daarbij van enorme waarde. Vorige seizoen is dat maar weer gebleken. De crowdfundingsactie voor de kantine en het immense werk wat jullie verzet hebben is hier een mooi voorbeeld van met een prachtig resultaat: Kadrinko, een eigen kantine!

Maar ook de Grote Clubactie, themafeesten en een geslaagd zomerkamp voor de jeugd waren het afgelopen seizoen weer een groot succes en dat alles door jullie bijdrages en hulp. Ontzettend bedankt daarvoor! Komend seizoen gaan we deze activiteiten zeer zeker weer op de agenda zien, maar ook nieuwe activiteiten of acties zitten in de planning, zoals bijvoorbeeld ‘de vrienden van Kalinko’ en een digibord in de kantine om onze sponsoren in het zonnetje te zetten.

Vrijdag 15 en zaterdag 16 september a.s. zal het nieuwe seizoen feestelijk worden ingeluid en zijn bestaande en nieuwe sponsors uitgenodigd om te proosten op het nieuwe seizoen en de sponsors te bedanken voor hun bijdrage. En ook jullie zijn dan natuurlijk van harte welkom bij de grote opening van het volleybalseizoen.

Waarom dan nog dit bericht? Om zowel sportief als financieel aan de doelstellingen te kunnen blijven voldoen is Kalinko voortdurend op zoek naar nieuwe sponsoren die een steentje zouden willen bijdragen. Om onderaan de streep budget beschikbaar te hebben voor nieuwe investeringen in de vereniging, materiaal, trainers, jeugd, extra activiteiten, etc. We hebben dit helaas echt hard nodig! Na corona is veel gewoon een stuk duurder geworden. De contributie gaat al ieder jaar omhoog. Maar om het sporten bij Kalinko voor iedereen mogelijk te houden doen we dit het liefst zo min mogelijk! Daarom hierbij nogmaals deze oproep.

Heb je een bedrijf en wil je je de naamsbekendheid op een leuke en sportieve manier promoten? Draag je Kalinko een warm hart toe? Koestert je net als wij alleen maar leuke herinneringen aan onze vereniging?  Of ken je iemand anders die ons zou willen sponsoren voor het seizoen 2023 – 2024? Ook een schenking of een gift t.b.v. een specifieke activiteit is zeer welkom!

Voor meer informatie over de mogelijkheden zie ook https://www.kalinko.nl/index.php/sponsoring/sponsormogeljkheden of neem contact op met de sponsorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder gaan we er samen weer een mooi seizoen van maken en zien we jullie graag morgen en zaterdag!

Met sportieve groet,

De Sponsorcommissie