Vaardigheidstraining voor scheidsrechters op 25 november

We organiseren in Sporthal Houtrust weer een vaardigheidstraining voor scheidsrechters om hun licentie t/m eerste klasse te halen

De vaardigheidstraining t/m 1e klasse is een officiële cursus voor mensen die al enige ervaring hebben. Door het volgen van deze training kun je je bevoegdheid halen om wedstrijden op 1e en 2e klasse niveau (senioren) en topklasse niveau (jeugd) te fluiten.
We streven ernaar dat minimaal 4 mensen per team deze licentie halen.

De training zal ongeveer 3 uur duren (van 9 - 12 uur). Tijdens de training gaan we in de praktijk aan de slag om te oefenen met het fluiten. Je krijgt ook de mogelijkheid om specifieke vragen of situaties aan te kaarten. Daarnaast krijg je van elkaar en van de trainer(s) feedback.

De focus van de training ligt op de praktijkervaring, en dus niet op spelregels. Om je licentie te kunnen halen is een vereiste van de bond dat je je spelregelbewijs hebt gehaald (met andere woorden, dat je bevoegd bent om t/m 3e klasse te fluiten). Dit kun je doen via https://www.volleybalmasterz.nl. Op die site staan ook de spelregels in vereenvoudigde vorm. 

Om de cursus zo goed mogelijk af te stemmen op de groep, willen we je vragen dit formulier verder in te vullen.

Bedankt, en tot dan!

Leontien
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)