Wij zoeken voor een paar teams nog aanspreekpunten

De communicatiecommissie zou graag een directe link naar de teams willen hebben. Daarom willen we een WhatsApp-groep starten met één vertegenwoordiger van elk team

Vanuit de communicatiecommissie zoeken wij naar mogelijkheden om  zo veel mogelijk leden zo snel mogelijk te bereiken. Via de sociale media lukt dat best goed, maar we zouden ook graag een directe link naar alles teams willen hebben.

Daarom zouden we graag een WhatsApp-groep willen starten met daarin van elk team een vertegenwoordiger. De aanvoerders zijn de meest logische keus, maar het mag ook iemand anders zijn, bijvoorbeeld de teamouder van een jeugdteam. 

Om de communicatie soepel te laten verlopen willen we een groep starten waar wij als commissie alleen berichten naar jullie kunnen sturen. Dus jullie hoeven niet bang te zijn voor een stortvloed aan schattige gifjes van dansende alpaca's. 
Omdat de AVG ons niet toestaat mensen ongevraagd lid te maken van een appgroep, moeten wij jullie vooraf om toestemming vragen. 

Van de volgende teams zoeken wij nog een vertegenwoordiger:

  • Dames 4, Dames 5
  • Jongens B1, Jongens B2,  Jongens C1
  • Meisjes A2, Meisjes A3, Meisjes B5

Wij hopen dat iemand van bovengenoemde teams zich meldt. Dat kun je doen, door je naam, telefoonnummer en team te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dan kunnen we jullie ook via de app op de hoogte houden van de activiteiten binnen de vereniging. 


Groeten,

De communicatiecommissie!