Oud-Kalinkolid Luuk Somers overleden

Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat geheel onverwacht ons oud-lid Luuk Somers op woensdag 8 november op 62-jarige leeftijd is overleden.

Luuk heeft tot 5 jaar geleden heel veel betekend voor Kalinko en het volleybal in onze regio. Hij is actief geweest als scheidsrechter, heeft teams getraind en gecoacht en is ook jarenlang actief geweest als voorzitter van de jeugd-TC. In de regio kenden veel mensen hem als een van de drijvende krachten achter de CMV-toernooien.

De laatste jaren heeft Luuk zich vooral ingezet voor de Nevobo op het gebied van arbitrage en als opleider en begeleider van nieuwe scheidsrechters. In september was Luuk nog te gast in Houtrust om een scheidsrechter te begeleiden tijdens de bekerwedstrijden van Dames 1.

Aanstaand woensdag zal de uitvaart van Luuk plaatsvinden. De familie van Luuk heeft aangegeven dat iedereen van Kalinko en uit de volleybalwereld welkom is om afscheid te nemen van Luuk.

Wij willen de familie, vrienden en kennissen van Luuk via deze weg condoleren met het verlies en wensen hen veel sterkte.