Het is weer tijd voor de jaarlijkse TC-enquête.

Op dit moment is de competitie nog volop aan de gang, maar de Technische Commissie is toch al bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen.

Eén van de bezigheden van de TC betreft de teamsamenstelling. Daarbij is het erg fijn om te weten welke spelers en speelsters ook volgend jaar weer in competitieverband voor Kalinko uit willen komen en of zij nog speciale wensen hebben ten aanzien van team en positie. 

Naast het inzicht op welke spelers en speelsters we volgend seizoen kunnen rekenen, is een andere belangrijke taak van de TC om voor elk team een (passende) trainer/trainster en coach te vinden. Dit seizoen bleek dat erg moeilijk te zijn, maar we hebben goede hoop dat er komend seizoen meer leden of ouders van leden zijn die één van deze taken op zich willen nemen.
Daarom dus het dringende verzoek om bij de vraag welke taak/taken jij (of in geval van jeugdleden je ouders) komend seizoen op je wilt nemen, zeer serieus te overwegen om een team training te geven of te coachen en als dat niet lukt om in ieder geval één van de andere genoemde taken op te pakken.
Uiteraard is het ook mogelijk om samen met iemand anders zo'n taak te verrichten.     

Voor wat betreft de teamindeling nog het volgende: de teamindeling wordt gebaseerd op een drietal bronnen:

  1. De mening van de huidige trainer/coaches;
  2. De wensen en ideeën van de betrokken spelers en speelsters;
  3. De mening van de TC-leden op basis van hetgeen zij zelf hebben gezien.

We willen jullie allen dringend verzoeken om deze enquête z.s.m. in te vullen. Het kost niet veel tijd en je hebt er zelf ook belang bij!

Voor senior-leden is de enquête te vinden op https://kalinko.nl/tc-enquete
Vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De jeugdleden kunnen de enquête vinden op https://kalinko.nl/jeugdtc-enquete
(we raden aan om de enquête samen met je ouders in te vullen)
Vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


De Technische Commissie