Bezoek Queen & King of the Court in Utrecht met korting

Er staat een gaaf volleybalfeest voor de deur dat je niet wilt missen! Van 5 tot 8 september zullen de beste beachvolleyballers ter wereld neerstrijken in Utrecht.

Op het Jaarbeursplein zullen ze strijden om de felbegeerde kroon. Het wordt een spektakel waarbij we jou graag uitnodigen om deel uit te maken van dit bijzondere evenement.

Je hebt wellicht al gehoord van Queen & King of the Court, dé nieuwe variant van beachvolleybal waarin 5 teams elkaar uitdagen en er aan één zijde van het veld punten worden gescoord. Dit alles vindt plaats in een bruisend stadion waar de DJ en de MC er alles aan doen om zowel het publiek als de spelers tot nieuwe hoogtes te brengen. Beleef de sfeer en actie via deze link.

Dit jaar kun je als vanouds een prachtig deelnemersveld verwachten. Denk aan Olympisch-, Wereld- & Europees kampioenen en natuurlijk de Nederlandse toppers die zullen deelnemen. Toch brengen we dit jaar iets unieks. Spelers krijgen meer dan ooit de vrijheid om af te wijken van hun gebruikelijke teamgenoten in: Queen & King of the Court The Ultimate Mashup. Dit belooft een unieke ervaring te worden, zowel voor de spelers als voor de fans. Lees hier meer.

Om zoveel mogelijk volleybalfans te laten genieten van dit geweldige evenement, hebben we een speciale actie opgezet voor volleybalclubs uit de regio! Alle leden van Kalinko kunnen profiteren van een exclusieve korting van 10% op alle tickets voor dit evenement. Bovendien gaat er ook nog eens 10% van de opbrengst naar onze vereniging! Dit is niet alleen een fantastische manier om extra geld in te zamelen voor onze club, maar ook een geweldige kans voor jou als lid om te genieten van een mooie korting.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit spectaculaire beachvolleybal evenement en om onze vereniging te ondersteunen. Koop snel je tickets met korting en nodig ook je vrienden en familie uit om samen van dit unieke evenement te genieten!

Voor meer informatie over de tickets en om gebruik te maken van de korting, kun je terecht op deze pagina! Gebruik de kortingcode KALINKO10
Het lijkt nog ver weg, maar er is al een flink aantal skyboxen uitverkocht.

We kijken ernaar uit je daar te zien!