Meisjes C3 wint van Inter Rijswijk MC2

Natuurlijk is Kalinko meer dan Dames 1 of Heren 1. Daarom vandaag een keer een wedstrijdverslag van Meisjes C3

Zaterdag heeft ons team voor de eerste keer uit gespeeld tegen Inter Rijswijk. De wedstrijd was erg leuk en we waren er heel enthousiast over. Toen we na de warming-up onze wedstrijdshirts aantrokken, merkten we dat de tegenstanders ons verrast aankeken en dat deed ons erg lachen.

   

De eerste set hadden we al heel snel 25-11 gewonnen. De tweede set ging ook goed, we hadden namelijk 25-9 gewonnen, en dat betekent dus ook dat Kees een taart voor ons moet bakken, omdat de tegenpartij heeft verloren met minder dan 10 punten.

De derde set ging niet zo goed, we zaten namelijk erg in een dip, maar we hebben alsnog 25-20 gewonnen en kwamen we gelukkig in de 4e set een beetje uit de dip en hebben onze wedstrijd mooi afgesloten met 25-17.

Na de wedstrijd gingen we douchen en zijn we met zijn allen iets gaan drinken. Het was super gezellig en we kijken uit naar aankomende wedstrijden!

Valentina

Meer verslagen van Meisjes C3 zijn terug te vinden op hun eigen site: kalinko.nl/mc3

 

Wil je ook een keer wat melden over jouw team? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.