Agenda
20 apr 09:00 CMV-toernooi Rijswijk
26 apr 00:00 Meivakantie t/m 12 mei
11 mei 11:00 Bekerfinale Heren 2
13 mei 00:00 Start groepstrainingen
25 mei 00:00 NGJK Meisjes B1
22 jun 12:00 Kalinko Beachtoernooi
28 jun 17:00 Jeugdkamp 2024

 

Trainingen na de competitie

Week 16-17 (15 april t/m 25 april)
Trainingen volgens oude schema

Week 18-19 (26 april t/m12 mei)
Geen trainingen ivm meivakantie

Week 20-22 (13 mei t/m 30 mei)
Groepstrainingen volgens aangepast schema

Welkom bij Volleybalvereniging Kalinko

Volleybalvereniging Kalinko is de volleybalvereniging van Den Haag en Scheveningen.
We bieden volleybal aan voor alle leeftijden en alle niveaus, van recreant tot prestatiesport.

dutch english german polish

 

Afgelopen zaterdag speelde Dames 1 een thuiswedstrijd tegen het eerste team van  Next Volley Dordrecht.

Met Evelien op spelverdelersposite, Sharon en Maureen op midden, Alinda en Iris op passer-loper, Sanne de Rooij op diagonaal en Sanne van Rijn voorlopig voor de laatste keer als libero, start Kalinko DS1 vol fanatisme de wedstrijd tegen de nummer 5 in de competitie. Met twee ballen door het midden starten we de eerste punten fel en dit gevoel houden de hele set vast. Met service druk en goede verdedigende acties winnen we de eerste set.

De tweede set starten we goed en we komen op voorsprong. Helaas kunnen we onze service druk uit de eerste set niet vasthouden en komt Next Volley terug door harde aanval op de buitenkant. We proberen onze blokkering aan te passen, maar helaas verliezen we de set.

Dan de derde set. We moeten schakelen maar komen niet in ons eigen spel. Next Volley schroeft de druk nog verder op en wij komen niet tot scoren. De derde set verliezen we met grotere afstand.

In de vierde set is de vechtlust hoog. We voelen dat er een vijfde set in zit en daar vechten we hard voor. Invalbeurten van Elena, Kirsten en Donna geven de lucht die we nodig hebben en we werken had tot een gelijkstand van 22-22. Een verloren contactlens en een discutabele beslissing van de scheids mogen ons niet afleiden, maar dan is de wedstrijd toch opeens voorbij.

Ook deze week is het niet gelukt om meer dan 1 punt in Den Haag te houden, maar er zit een duidelijke stijgende lijn in en we kijken uit naar de volgende wedstrijd op 10 december tegen Volley Meerkerk!