Agenda

 

Thuisprogramma

Houtrust
Gaslaan 
Laatste uitslagen: klik hier

Zaaldienst

Vr 1 mrt: HS 3, DS 5, JC 2
Za 2 mrt: DS 6, MC 1
Vr 8 mrt: DS 4, MA 1
Za 9 mrt: DS 9, MB 3, MB 4
Vr 15 mrt: HS 1, MB 3
Za 16 mrt: HS 6, MB 5

Aanmelden voor bardienst

Welkom bij Volleybalvereniging Kalinko

Volleybalvereniging Kalinko is de volleybalvereniging van Den Haag en Scheveningen.
We bieden volleybal aan voor alle leeftijden en alle niveaus, van recreant tot prestatiesport.

dutch english german polish

 

Een hoop enthousiaste leden zijn al een tijdje heel druk bezig om de kantine namens Kalinko te gaan pachten. En met succes! 

Er zijn al veel successen geboekt en wij nemen jullie daar graag in mee.

Wanneer gaat de kantine open?

In de week van 5 december krijgen we de sleutel om te kunnen verbouwen en inrichting.
Het streven is om in de week van 9 januari open te gaan.

Er wordt veel energie en budget gestoken in het waarmaken van deze kantine. Er zijn nog een aantal dingen die wij hard nodig hebben.

  1. Zo willen wij straks heel graag een tablet of telefoon hebben liggen in de kantine voor muziek en voor de link met het pinsysteem. Heb jij nog een telefoon of tablet thuis liggen die Kalinko mag gebruiken hiervoor? Heel fijn! Stuur ons dan gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  2. Daarnaast moet er een vast clubje van mensen zijn die de kantine kunnen openen en/of sluiten. Bijvoorbeeld de kantine open als je kind een CMV training heeft, of een bardienst als je kind een jeugdtraining heeft; ideale combinatie! We hebben nog 7 man nodig!
    Het clubje wil zeggen dat je een sleutel krijgt en in januari ingedeeld wordt om de pilot van de eerste bardiensten mee te draaien. We testen dan of de instructies voor de bardienst en andere dingen een beetje kloppen voor we vrijwilligers gaan werven vanaf februari. Je blijft vanaf februari dan wel een sleutel houden en eens in de zoveel tijd heb je dan sleuteldienst (als we met 20 mensen zijn dan is dat niet heel vaak). De Pro Club van de kantine hoort het graag van je. Meld je aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Sfeerimpressies van de reis van onze kantine: