Dagje NOJK met Meisjes A in Scherpenzeel

De A meiden gingen afgelopen zaterdag op pad naar Scherpenzeel voor hun halve finale dag NOJK. Coach André doet verslag.

Met Donna en Sara als setters (al was Sara niet inzetbaar vanwege ziekte), Laurien, Mae en Mente als middenspeelsters, Lexie en Anouk als passer-lopers, Isis als diagonaal en Maya en Robin als libero’s.
Andre mocht dit mooie team coachen!

De eerste wedstrijd was tegen Inter Rijswijk. Wellicht omdat het de eerste wedstrijd was maar we waren nog niet helemaal bij de les. En Inter Rijswijk wel, dus helaas verloren we deze wedstrijd.

Vervolgens speelden we tegen de thuisploeg, Set-up’69. Na lang in de eerste set achtergestaan te hebben, namen het initiatief over en wonnen de eerste set. Ook de 2e set was heel spannend maar viel ook onze kant op! Eerste winst kan maar binnen zijn!!

In de derde wedstrijd speelden we tegen Zaanstad. De eerste konden we, zonder zelf echt goed te spelen, binnenhalen. De 2e set werd een gevecht tegen onszelf. Stonden we lange tijd nog wel voor, Zaanstad kwam steeds dichterbij en wonnen uiteindelijk ook deze set. Gelijk gespeeld dus. Dat was wel echt balen, niet zozeer het gelijke spel, wel het spel wat we neergezet hadden.

En in de laatste wedstrijd van de poule moesten we aantreden tegen de grote favoriet voor de Nederlandse titel, Dynamo Apeldoorn!

We hadden eerst nog een uurtje rust, dus konden met hernieuwde krachten de wedstrijd ingaan. Maar ook zonder verwachtingen want elk punt wat we zouden maken, was een bonus!

En juist als je zo de wedstrijd ingaat, dan ga je ook voor elk punt en lijkt alles te lukken. Als je dan ook nog de eerste set wint, dan ben je toch trots!!

Ook de tweede set speelden we uitstekend alleen toen schakelden de meiden uit Apeldoorn toch echt een versnelling hoger! Maar met een verdienstelijk 25-16 verloren we wel set 2 maar konden we opgeheven hoofd de douches opzoeken!

Wat een aparte dag.. vechten tegen jezelf en daarna zo’n legendarisch goede set spelen!

Meiden, het was weer gaaf om met jullie op pad te zijn geweest.

Andre.