Donderdag om 19:00 uur gaat de kantine open

Het was bijna niet te missen op alle socials en op deze site: Aanstaande donderdag 9 maart is het zover, om 19 uur start de allereerste bardienst en kun je terecht voor een kopje koffie of een ander drankje. 

Na de sleuteloverdracht op 31 januari is er heel erg hard gewerkt door alle subteams. Door de gemeente is er een nieuwe vloer gelegd en is de grote schoonmaak gedaan, maar verder hebben veel vrijwilligers een bijdrage geleverd aan de verdere inrichting en het oppimpen van de kantine. Schilderen, plankjes ophangen, meubels bestellen en in elkaar zetten, zelfgemaakte bank installeren, keukenspullen bestellen, kassasysteem leren kennen, grote bestelling met drank en eten regelen. Eigenlijk alles is klaar voor de opening. Heel veel dank aan iedereen die geholpen heeft!

De bardiensten worden de eerste maand (maart) gedaan door leden van het bardienst/sleutel team. Zij testen hiermee of alle gebruiksaanwijzingen goed zijn, of alles wel in het barboek staat en hoe het loopt met het openen en sluiten van de kantine. Langzamerhand komen we dan tot een handleiding die zo goed werkt dat iedereen bardiensten kan gaan draaien.

Wat kun jij doen?

Als eerste natuurlijk lekker chillen in de kantine! Maar je kunt ook nog meedenken door je mening te schrijven op de speciale bierviltjes die in de kantine aanwezig zijn. Je kunt bijv een suggestie doen voor het assortiment drankjes en eetwaren. Vind je dat er kleedjes op de tafel moeten etc, laat het weten via de bierviltjes.

Hulp is natuurlijk ook nog altijd welkom. Wil je als sleutelfiguur fungeren voor de bardienst, meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook financieel kunnen we nog wat steun gebruiken. Lees hier alles over de crowdfundingsactie.

Openingstijden

De kantine is open op de volgende dagen:

  • Donderdag van 19:00 uur tot uiterlijk 01:00 uur
  • Vrijdag van 19:00 uur tot uiterlijk 01:00 uur
  • Zaterdag van 09:00 uur tot 19:00 uur